Eco

UW SPECIALIST IN NOORD-HOLLAND

RAMA ONGEDIERTE

Sinds 2001 bestrijdt Rama Ongedierte onder de gedreven leiding van Ralph Manten boktor/houtworm, kakkerlakken, mieren, muizen, ratten, vlooien, vogels, wespen, en vele andere ongewenste dieren. Zo bestrijden wij in totaal meer dan 150 verschillende soorten dieren. Wij zijn actief in Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Schagen en vele andere plaatsen in Noord-Holland.

DE BESTRIJDING VAN WESPENNESTEN

Wespen kom je overal in Nederland tegen. Ziet u meerdere wespen achter elkaar een kier of gaatje van uw huis of bedrijfspand ingaan, dan heeft u een grote kans dat daar een wespennest zit. Aangezien het verwijderen van een wespennest een gevaarlijke klus is, moet dit door een gecertificeerde expert gedaan worden. Door ervaring en scholing is Rama Ongedierte in staat wespennesten veilig en met de nieuwste bestrijdingstechnieken te verwijderen. Wij geven bij de bestrijding van wespen altijd seizoensgarantie: dit houdt in dat uw wespennest gegarandeerd weg is en blijft.

ECOVRIENDELIJKE PREVENTIE TEGEN WESPENNESTEN

Door jarenlange ervaring zien wij in een oogopslag waar in uw huis of bedrijfspand er een wespennest gemaakt zou kunnen worden. Om dit te voorkomen kunnen wij diverse weringsmaatregelen aan u huis of bedrijfspand uitvoeren. Dit doen wij onder meer door geschikte roosters te plaatsen en gaatjes, naden en kieren af te dichten. Wij komen hiervoor bij u langs om de situatie te inventariseren en voorzien u van een passende oplossing, zodat u ook in de toekomst geen last zult hebben van wespen.

wasp-b-538470_1920.jpg

VEILIGHEID TIJDENS WESPENBESTRIJDING

Het bestrijden van wespen vraagt om de juiste bescherming, zowel voor de bestrijder als voor andere betrokkenen. Om die reden dragen wij altijd gepaste bestrijdingskleding, de juiste handschoenen en een gelaatsmasker wanneer wij aan de slag gaan. Aan u en andere personen die in de buurt zijn bij de bestrijding zullen wij vragen op gepaste afstand te blijven. Zo kunnen wij onze werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uitvoeren en zal u geen last meer hebben van een wespenplaag.

 

Bent u op zoek naar een professional om wespen te bestrijden in of rondom uw woning of bedrijfspand in Noord-Holland? Bij Rama Ongedierte bent u aan het juiste adres. U kunt ons bereiken via
tel: 
06 - 41498175 of per e-mail: info@rama-ongedierte.nl. Wij geven u altijd spoedig een inhoudelijke reactie.