UW SPECIALIST IN NOORD-HOLLAND

RAMA ONGEDIERTE

Sinds 2001 bestrijdt Rama Ongedierte onder de gedreven leiding van Ralph Manten boktor/houtworm, kakkerlakken, mieren, muizen, ratten, vlooien, vogels, wespen, en vele andere ongewenste dieren. Zo bestrijden wij in totaal meer dan 150 verschillende soorten dieren. Wij zijn actief in Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Schagen en vele andere plaatsen in Noord-Holland.

BESTRIJDING VAN ONGEDIERTE IN NOORD-HOLLAND

Heeft u last van houtwormen, kakkerlakken, mierenmuizenvogelswespen of andere ongewenste insecten of dieren? Dan bent u bij Rama Ongedierte aan het juiste adres.

Rama Ongedierte zorgt voor deskundige en ecovriendelijke ongediertebestrijding in heel Noord-Holland. Al meer dan 15 jaar werken wij met veel toewijding als ongediertebestrijder. Door zowel scholing als ervaring beschikken we over een zeer uitgebreide kennis van het bestrijden van verschillende soorten plaagdieren en weten precies hoe we in elke situatie te werk moeten gaan.

Weet u niet zeker of problemen die u ervaart door ongedierte veroorzaakt worden? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspectie.

verdelging en preventie voor particulieren en bedrijven

Als ongediertebestrijder werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden u graag de oplossing voor al uw problemen met plaagdieren. Bij ongediertebestrijding gaat het er uiteraard in eerste instantie om dat het ongedierte zo snel mogelijk uit uw huis of bedrijf verdwijnt. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, bieden wij u echter ook graag een volledige oplossing voor de langere termijn. Door bijvoorbeeld preventieve maatregelen uit te voeren, blijft u ook in de toekomst van ongedierte gevrijwaard. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

Bent u benieuwd welke stappen wij precies ondernemen tijdens de dierplaagbeheersing? Daar vertellen wij u met alle plezier over. Bovendien nemen wij rustig de tijd om verschillende mogelijkheden van bestrijding te bespreken.

Oplossing op maat

Kiezen voor de ongediertebestrijding van Rama Ongedierte betekent kiezen voor een op maat gemaakte oplossing. Wij proberen u altijd binnen 24 uur te helpen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis of op uw bedrijf, nemen we de situatie door en bekijken we het probleem. Vervolgens bieden we een traject aan voor het bestrijden van het ongedierte. Dat kan eenmalig zijn of meerdere keren, afhankelijk van de omvang van het probleem. Gedurende het proces heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij informeren u met plezier over onze werkwijze en voortgang.

 

Neemt u gerust contact op met Rama Ongedierte voor vakkundige ongediertebestrijding door heel Noord-Holland. U kunt ons bereiken via tel: 06 - 41 49 81 75 of per e-mail: info@rama-ongedierte.nl. Wij geven u altijd spoedig een inhoudelijke reactie.