UW SPECIALIST IN NOORD-HOLLAND

RAMA ONGEDIERTE

Sinds 2001 bestrijdt Rama Ongedierte onder de gedreven leiding van Ralph Manten boktor/houtworm, kakkerlakken, mieren, muizen, ratten, vlooien, vogels, wespen, en vele andere ongewenste dieren. Zo bestrijden wij in totaal meer dan 150 verschillende soorten dieren. Wij zijn actief in Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Schagen en vele andere plaatsen in Noord-Holland.

MIEREN BESTRIJDEN

hymenoptera-c-1037434_1920.jpg

Mieren kun je bijna overal in Nederland tegenkomen. Dit komt doordat ze continu op zoek zijn naar voedselbronnen. Ook uw woning, winkels en horeca zijn dus niet veilig voor mieren. Mieren zijn op zichzelf zeer intrigerende beestjes, maar ze kunnen helaas ook voor veel overlast zorgen. In uw huis of bedrijf zijn ze onhygiënisch en hinderlijk en bovendien verspreiden de meeste mieren bacteriën die ziekten kunnen veroorzaken.

Rama Ongedierte herkent de situatie en helpt u snel en effectief van uw mierenplaag af. Wij maken hierbij gebruik van professionele en ecovriendelijke producten, zodat u zich over een mierenplaag geen zorgen meer hoeft te maken.

PREVENTIEVE MAATREGELEN

Met de bestrijding van een aanwezige mierenplaag lost Rama Ongedierte een groot deel van het probleem op, maar om op langere termijn van de mieren af te zijn, zijn vaak vervolgacties nodig. Ook voor het treffen van dergelijke preventieve maatregelen bent u bij ons aan het juiste adres. In de meeste gevallen bestaat dit uit het afdichten van naden en kieren. Als dat echter niet afdoende werkt, beschikken wij over een keur aan professionele middelen die niet alleen zeer effectief werken,

NOOIT MEER LAST VAN MIEREN IN UW GAZON OF HUIS?

Neemt u gerust contact op met Rama Ongedierte voor vakkundige mierenbestrijding door heel Noord-Holland. U kunt ons bereiken via tel: 06 - 41 49 81 75 of per e-mail: info@rama-ongedierte.nl. Wij geven u altijd spoedig een inhoudelijke reactie.