Eco

UW SPECIALIST IN NOORD-HOLLAND

RAMA ONGEDIERTE

Sinds 2001 bestrijdt Rama Ongedierte onder de gedreven leiding van Ralph Manten boktor/houtworm, kakkerlakken, mieren, muizen, ratten, vlooien, vogels, wespen, en vele andere ongewenste dieren. Zo bestrijden wij in totaal meer dan 150 verschillende soorten dieren. Wij zijn actief in Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Schagen en vele andere plaatsen in Noord-Holland.

HET VERJAGEN VAN VOGELS

Veel mensen in Nederland genieten dagelijks van de enorme verscheidenheid aan vogels die ons land rijk is. Helaas kunnen vogels ook voor aardig wat overlast zorgen. Het is dan van belang ze op een ecovriendelijke manier te verjagen en weren. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis van vogelwering weet Rama Ongedierte voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Heeft u bijvoorbeeld last van duiven op uw dak? Dan kunnen we een net of pinnen op het dak plaatsen. Ook is het mogelijk vogels met roofvogels of lasers te verjagen.

VERSCHILLENDE SOORTEN VOGELS

U zult vast wel bekend zijn met de overlast die duiven kunnen geven, maar er zijn veel meer vogels die u tot last kunnen zijn. Elke vogelplaag brengt andere problemen met zich mee en kan op verschillende manieren tot overlast leiden. Rama Ongedierte richt zich niet alleen op het verhelpen van duivenoverlast, maar ook op bijvoorbeeld de overlast van kauwen en meeuwen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u ervoor kiest vogels te laten verjagen. Een van de voornaamste redenen is het feit dat vogels alles onder poepen. Niet alleen de buitenmuur van uw woning kan hier erg onder lijden, de auto en tuin zijn in veel gevallen eveneens niet veilig. Ook kunnen vogels die bijvoorbeeld onder zonnepanelen hun plekje hebben gevonden, kleine insecten met zich meebrengen die in uw woning tot last kunnen zijn. Boeren hebben daarnaast vaak last van vogels die de akkers aantasten. Welke reden u ook heeft, Rama Ongedierte zoekt voor u naar de beste oplossing.

VERSCHILLENDE MAATREGELEN TEGEN VOGELOVERLAST

De overlast van vogels kan vaak op verschillende manieren aangepakt worden. Rama Ongedierte gaat graag met u in gesprek over wat uzelf de beste oplossing lijkt en geeft daarbij uiteraard graag deskundig advies. Samen komen we op die manier voor elke situatie tot de beste oplossing.

 

Meer weten over het verjagen van vogels in Noord-Holland? Neemt u gerust contact op via tel: 06 - 41 49 81 75 of per e-mail: info@rama-ongedierte.nl. Wij geven u altijd spoedig een inhoudelijke reactie.