UW SPECIALIST IN NOORD-HOLLAND

RAMA ONGEDIERTE

Sinds 2001 bestrijdt Rama Ongedierte onder de gedreven leiding van Ralph Manten boktor/houtworm, kakkerlakken, mieren, muizen, ratten, vlooien, vogels, wespen, en vele andere ongewenste dieren. Zo bestrijden wij in totaal meer dan 150 verschillende soorten dieren. Wij zijn actief in Alkmaar, Amsterdam, Bergen (NH), Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Langedijk, Purmerend, Schagen en vele andere plaatsen in Noord-Holland.

DE BESTRIJDING VAN MUIZEN EN RATTEN

De muis is een van de meest gevreesde diertjes in Nederlandse huishoudens en bedrijven. Muizen en ook ratten komen echter bijna overal voor en veroorzaken daarom voor veel mensen overlast in hun huis of bedrijf. 

Wanneer u Rama Ongedierte inschakelt om muizen of ratten te bestrijden, maken wij altijd een plan van aanpak. Elke situatie is namelijk uniek: woont u bijvoorbeeld op een etage, dan wordt de overlast waarschijnlijk veroorzaakt door knaagdieren die van beneden komen. Door onze expertise bent u snel van uw muizen- of rattenplaag verlost.

 

PLAN VAN AANPAK

Rama Ongedierte werkt bij het bestrijden van ratten en muizen altijd met een drieledig plan van aanpak: om te beginnen maken wij een uitgebreide inventarisatie van de plaag. Vervolgens stellen we een plan op om de plaag snel en doeltreffend te bestrijden en daarna voeren we dit plan nauwgezet uit. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat u snel van de overlast verlost wordt.

 

(lees verder onder de afbeelding)

VERDELGEN, VERJAGEN EN VOORKOMEN

Wanneer u Rama Ongedierte inschakelt om ratten en muizen te verdelgen, kunnen wij ook preventieve maatregelen treffen om verdere overlast te voorkomen. Ook adviseren wij u graag over maatregelen die u zelf kunt treffen om de kans op knaagdierenoverlast zo klein mogelijk te maken.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor vakkundige knaagdierenbestrijding door heel Noord-Holland. Wij zijn bereikbaar via tel: 06 - 41 49 81 75 of per e-mail: info@rama-ongedierte.nl. Wij geven u altijd spoedig een inhoudelijke reactie.